KUMPPANIT

Jyväskylän Kenttäurheilijat

Kaikki JTeam -urheilijat ovat JKU:n urheilukasvattamia. Pian 80-vuotias yleisurheilun erikoisseura on Suomen ykkönen. Ehdottoman oikea ja ainut valinta meille!

www.jku.fi

Urheilu-Shop Ala-Korpi

Urheilu-Shop Ala-Korpi on yleisurheilupiireissä kaikkien tuntema välinemyyjä ja tukemassa myös meidän tiimiä. Ala-Korvelta löytää kaiken urheiluun tarvittavan ja palvelu on aina aivan huippuluokkaa! Lenkkareita tai mitä vain muuta kun kyselee, on tilaus usein jo seuraavana päivänä postista haettavissa.

NORDIQ Nutrition

Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on huippusuoritusten edellytys. NORDIQ Nutritionin laadukkaat lisäravinteet buustaavat ja pitävät kehoistamme huolta niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella! Poikkeuksellisiksi tuotteet tekee niiden luonnollisuus: ei lisä-, makeutus- tai täyteaineita – vain puhtaita luonnon antimia tutkitusti toimivina yhdistelminä.

https://nordiqnutrition.com/

 

Liikunnalle.fi

Liikunnalle.fi valmentaa liikuntatieteellisestä unelmansa opiskelupaikkaa tavoittelevia hakijoita ympäri vuoden verkko- ja kontaktivalmennusten avulla! Liikunnalle.fi tukee myös JTeamin matkaa kohti heidän tavoitteitaan!

www.liikunnalle.fi

Tovari – TovariSport

Tovarille iso käsi nettisivujemme toteutuksesta. Nettisivuosaamisen lisäksi heiltä onnistuu mm. isojen tapahtumien markkinointi. Urheilumarkkinoinnin pulmat ratkaisee ammattimaisella taidolla TovariSport!

http://tovarisport.fi/

Aidon

Aidon Oy on Pohjoismaiden johtava älykkäiden energianmittausratkaisujen ja älyverkkosovellusten kehittäjä ja toimittaja. Yrityksen huipputeknologiaa löytyy jo yli 1,5 miljoonasta mittauspisteestä! Aidon pitää päämajaansa Jyväskylässä ja tukee kummiurheilijanaan JTeamista Petteriä.

https://www.aidon.com/fi/