Keväällä aloitettu uusi yhteistyö kotimaisen, melko uuden ravintolisäbrändi NORDIQ Nutritionin kanssa on nyt tukenut jo koko kesän ajan meidän palautumista, kokonaisvaltaista ruokavaliota ja yleistä terveyttä. Vastaavaa yhtä laadukasta alan firmaa Suomesta tuskin löytyy, joten hienoa että NORDIQ on mukana meidän matkassa! Parasta hommassa on, että kaikki NORDIQ Nutritionin tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia, puhtaita, lisäaineettomia ja vegaanisia.

nordiq
Meillä tuotteista eniten käytössä ovat varmasti olleet Nutri-Sport sarjan jauheet:
-Pre- ja Post workout 100% kasviproteiinit on ollut helppo tapa turvata proteiinin saanti ja nopea palautuminen ennen ja jälkeen harjoituksen tai kilpailun.
-Raikas vesimelonia ja kookosta sisältävä Hydration Wholefood -jauhe toimii loistavasti nesteyttäjänä, on helppo sekoittaa veteen ja nauttia treenin aikana tai muuten vaan kaivattaessa pientä extraa nesteen saantiin.
-Endurance Wholefood -jauhe on sekoitus erilaisia yleisvahvistavia, energiaa lisääviä kasveja. Parhaimmillaan ennen harjoittelua ja sen aikana lisäämässä suorituskykyä!
-Magnesium-jauheessa magnesium on parhaassa mahdollisessa malaattimuodossa, joten se toimii paremmin verrattaessa esimerkiksi perinteiseen magnesiumoksidi muotoon. Tämä on erityisesti imeytymisen kannalta ratkaisevaa. Sen tehoa ja hyvää imeytymistä edistävät entisestään tuotteeseen rinnalle lisätyt synergistiset ja ravintorikkaat kasvit.
-Lisäksi käytössä on sarja erilaisia kasviskapselin muodossa olevia ravintolisiä, jotka kaikki on suunniteltu palvelemaan spesifisti tiettyjä osa-alueita, mutta samalla tasapainottamaan ja kattamaan kokonaisvaltaisesti kehon tarpeita. Tuotteet tukevat mm. immuunijärjestelmää, nivelten hyvinvointia, aineenvaihduntaa ja kehon sekä mielen tasapainoa. Ne auttavat ehkäisemään väsymystä ja uupumustiloja, lisäävät elinvoimaa ja tasapainottavat hormonitoimintaa. Lisäksi valikoimasta löytyy erikseen naisille ja miehille suunnatut valmisteet. Tuotteiden sisältämien vaikuttavien ainesosien ollessa maltillisia, sopivat kaikki tuotteet säännölliseen arkikäyttöön.
NORDIQ Nutritionin tuotteet ovat muutaman kuukauden käyttökokemuksen perusteella toimineet juuri niin hyvin, kuin odottaa saattoikin. Tiivistahtisen, paljon reissaamista sisältäneen kesän kisakauden ajan tuotteilla oli entistä enemmän käyttöä ja painoarvoa. Kätevän kokoiset purkit ja jauhepussien näppärä uudelleen suljettava pakkaus vielä lisäsivät käyttöhelppoutta matkustaessa.
Hydration-jauhe oli loistava matkajuoma pitämään nestetyksen tasapainossa. Kilpailun tai harjoituksen aikana se toimi hyvin sekoitettuna yhdessä Endurancen kanssa, jolloin samaan pulloon sai nesteytyksen, sekä lisäenergian ja apua suorituskyvyn maksimointiin. Magnesium jauhe tuki palautumista, aineenvaihduntaa ja piti lihaskrampit poissa. Immune Complex kapselien säännöllinen käyttö, sekä annostuksen lisääminen alkavien flunssan oireiden ilmaantuessa, piti taudit poissa koko kesän! Näitä oireita kun eritysesti reissujen jälkeen oli välillä havaittavissa. Joint Complex piti nivelet ja rustot hyvässä kunnossa ja Multi Nutrient sekä B Complex valmiste vitamiini- ja mineraalitasot ylhäällä. Tässä vain mainittuna nuo kovimmassa käytössä olleet tuotteet.
Paljon enempää ei lisäravinteilta voisi toivoa, joten innolla odotellaan, että päästään jatkamaan yhteistyötä ja katsomaan miten tuotteet tukevat pian alkavaa, kovaa syksyn peruskuntoharjoittelua!

nordiq2

Osoittesta https://nordiqnutrition.com/ saa koodilla JTEAM2017 -10% alennusta lokakuun loppuun saakka. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

-Emma